Събота Яну 19

Наближава крайният срок за записванe в „Голямото Rock Междучасие”

 
imageКонкурс

Конкурсът за най-добра училищна или млада рок група ще започне тази есен в ефира на БНТ.

 

 

Очаква се музикалното риалити шоу, в което ще вземат участие най-добрите млади рок групи на България, да се превърне в телевизионния и музикален хит на сезона!

„Голямото Rock Междучасие” ще протече в шест епизода. От всички успешно регистрирали се групи, за национален кастинг ще бъдат поканени най-добрите двайсет, а в шоуто ще влязат най-добрите десет млади рок групи, избрани от продуцентите и селекционната комисия след провеждането на кастинга, който ще се проведе между 3 и 6 октомври във София, 2-ро тон студио на БНТ. Допълнителни подробности ще бъдат обявени на Официалния сайт на конкурса www.rock.bg.

Голямата награда е повече от сериозна: Пълно музикално оборудване, Заснемане на видеоклип, и продуциране на авторска песен.

Самата регистрация става по следния начин: нужно групите да се регистрират на Официалния сайт на конкурса: www.rock.bg, като качат своя снимка, непрофесионален аудио запис или видео линк на авторска песен или кавър версия.

За тези групи, в които участниците са непълнолетни или малолетни е нужно да бъде попълнена декларация от техните родители.

Друга важна подробност е, че заснемането на епизодите от риалитито ще се осъществява в уикендите, като така няма да се пречи на учебния процес.

Пълният регламент на „Голямото Rock Междучасие” можете да видите на www.rock.bg, и на www.bnt.bg.

www.rockbg.com

https://www.facebook.com/goliamotorockmejduchasie/